VÁMMENTES – A rendelések vámmentesek, és közvetlenül a házhoz szállítjuk!
Topcoat

Félig állandó Oje

Termékeinket professzionális felhasználóknak szánjuk. Elragadó pasztellszíneket és élénk színeket találhat, amelyek megtartják árnyalatukat és hetekig kitartanak a körmökön. Az általunk forgalmazott márkák nemzetközileg elismertek a gél tartósságáról, a nyomot nem hagyó színekről, a tökéletesen kontúrozott ecsetről és a kupakon/palackon a végső árnyalat valóságát tükröző színéről.

Színes gélek

Ideális UV-festék a fejlett mikrográfoláshoz és az egyszerű NailArt-hoz egyaránt. Kontúrokra, árnyékokra, árnyékokra és dísztárgyakra tökéletes. Ez egy diszperziós réteggel rendelkezik, és a dekorációk fölé egy felső réteget ajánlunk.

Eltávolítási megoldások

A félig állandó manikűr eltávolításához a legjobb minőségű tiszta kozmetikai aceton szükséges.

Eszközök és kiegészítők

Professzionális kiegészítők manikűrhöz és pedikűrhöz: reszelők, paletták, építési sablonok, mágneses ceruzák a Cat Eye effektushoz, Swarovski kristályok, védőpárnák és LED / UV lámpák.

Kit-uri

Az új VENALISA VIP3 kollekció hivatalos Romániában! 60 új árnyalat várja, hogy felfedezze őket, kizárólag a www.topcoat.ro oldalon

akril

A Dipping Powder egy akril púder, melynek száradása nem igényel UV lámpát, és könnyebb, mint a félig tartós körömlakk vagy gél! Az akrilporos manikűr készítése is rendkívül egyszerű, és 4 egyszerű lépésből áll: az alap felhelyezése, a köröm behelyezése a púderbe, az ecsettel töröljük le a felesleges púdert, alkalmazzuk a púderaktivátort, majd lezárjuk.

Gumi alapok

A gumi alapok önterülő, magas viszkozitású, rugalmas és ellenálló alapok. Növelje a félpermanens körömlakk vagy UV gél ellenálló képességét akár 6 hétig! Használhatók a természetes köröm erősítésére vagy kis meghosszabbításon keresztül történő kiterjesztésére is.