VÁMMENTES – A rendelések vámmentesek, és közvetlenül a házhoz szállítjuk!
Topcoat

Félig állandó Oje

Termékeinket professzionális felhasználóknak szánjuk. Elragadó pasztellszíneket és élénk színeket találhat, amelyek megtartják árnyalatukat és hetekig kitartanak a körmökön. Az általunk forgalmazott márkák nemzetközileg elismertek a gél tartósságáról, a nyomot nem hagyó színekről, a tökéletesen kontúrozott ecsetről és a kupakon/palackon a végső árnyalat valóságát tükröző színéről.

Előkészítő oldatok

A félig állandó manikűrhöz nélkülözhetetlen! Az alapbevonat növeli az alapok vagy gél tapadását, és megfelelően előkészített körömre felvitelkor tökéletes tapadást és tartós munkát biztosít. A félig állandó körömlakknak, gélnek és akrilnak szánt Top Coat tartós ellenállást és fényt nyújt, amely az idő múlásával nem halványul el. Védi a színeket a sárgulás ellen, és nem színezi el a színeket (a bevonás után a fekete nem válik sötétkékké).

Építő gélek

Az egyfázisú gélek, amelyek nem igényelnek alapot, úgy lettek kifejlesztve, hogy a szakember számára a legmagasabb fokú kényelmet biztosítsák. A reszelés során a por mennyisége minimális, és a porszemcsék nem emelkednek a levegőbe. A gélek sűrűségükben, színükben és rugalmasságukban különböznek egymástól. A kikeményedés után az építkezés átalakítható elektromos akkumulátorral vagy maróval.

Színes gélek

Ideális UV-festék a fejlett mikrográfoláshoz és az egyszerű NailArt-hoz egyaránt. Kontúrokra, árnyékokra, árnyékokra és dísztárgyakra tökéletes. Ez egy diszperziós réteggel rendelkezik, és a dekorációk fölé egy felső réteget ajánlunk.

Pigmentek

Eltávolítási megoldások

A félig állandó manikűr eltávolításához a legjobb minőségű tiszta kozmetikai aceton szükséges.

Olajok

Aminosavakkal, tiszta keratinnal és A-, E-, D-vitaminnal dúsított kutikulaolajok illata egész évben felidézi a szép ünnepi emlékeket.

Formák

A formákat a körömbélyegzővel együtt használjuk! Eltávolítja az átlátszó fóliát, amely megvédi a formát a karcolásoktól. Vigye fel a bélyegzselét a forma felületére, a kívánt mintára. Kaparóval távolítsa el - gyors mozdulattal - a felesleges gélt a formából. Nyomja meg a bélyeget a formán a modell másolásához, majd vigye fel enyhe gördülő mozdulattal a bélyeget a körömre.

Eszközök és kiegészítők

Professzionális kiegészítők manikűrhöz és pedikűrhöz: reszelők, paletták, építési sablonok, mágneses ceruzák a Cat Eye effektushoz, Swarovski kristályok, védőpárnák és LED / UV lámpák.

Professzionális felszerelés

A SHEMAX professzionális porszívók 6 évig garantálják a folyamatos működését! A felhasznált anyagok minősége és a gyártási folyamat során fordított különös figyelem biztosítja a tökéletes porgyűjtést, amely a körmök gél- vagy akrilrétegeinek eltávolítása során keletkezik.

Kit-uri

Az új VENALISA VIP3 kollekció hivatalos Romániában! 60 új árnyalat várja, hogy felfedezze őket, kizárólag a www.topcoat.ro oldalon

Lakberendezés

A körömlakkok segítségével nagyszerű manikűrt készíthet! Egyenként, menetes dobozba csomagolva szállítjuk őket (csipesszel vagy bambuszrúddal) az egész körömre vagy különféle modellekben.