VÁMMENTES – A rendelések vámmentesek, és közvetlenül a házhoz szállítjuk!
Topcoat

Makear -  Fedőréteg -  8ml   A kép nagyítása

Makear - Fedőréteg - 8ml

2540 Ft  (Tartalmazza az ÁFÁt)

A félig tartós körömlakknak, gélnek és akrilnak szentelt kivitel hosszú távú ellenállást és fényt nyújt, amely idővel nem halványul el.
Van egy diszperziós rétege, amelyet tisztítószerrel kell törölni. UV / LED lámpával dolgozó szakemberek számára ajánlott.
Védi a színeket a sárgulás ellen, és nem színezi el a színeket (a bevonás után a fekete nem válik sötétkékké).

Használat módja:
Közepes vagy magas konzisztenciájú, önterülő. Vigyen fel közepes réteget könnyű mozdulatokkal és polimerizáljon a lámpában. A lámpából való eltávolítás után nem érünk hozzá azonnal. Javasoljuk, hogy várjon körülbelül 15-20 másodpercet, amíg a teteje lehűl, hogy elkerülje a tompaságot.

Mennyiség: 8ml
48W-os LED-es lámpa: 60 másodperc
36W UV lámpa: 120 másodperc


———

Minden termékünk 100% -ban EREDETI, és közvetlenül a hivatalos gyártóktól származik.

A megrendeléseket Topcoat a termékek minőségét igazoló MEGFELELŐSÉGI BIZONYÍTVÁNYOK kísérik.(4/5 csillagok)
A termékek nagyon jól becsomagolva, kiváló állapotban és nagyon gyorsan megérkeztek. A Rosalind's Dip Powder Kit nagyon jó, nagyon könnyen használható. Elégedett vagyok a Topcoat-tal, és biztosan fogok még rendelni Önöktől!
Renata S. – 04.12.2022
(5/5 csillagok)
Nagyon jó minőségű termékek és nagyon pigmentáltak. A termékek nagyon jól csomagolva érkeznek, nincs sérülés vagy törött tartály! Legjobb minőség!
Oana P. – 03.12.2022
(5/5 csillagok)
A termékek szuper masszívan becsomagolva, kiváló állapotban és nagyon gyorsan megérkeztek. Elégedett vagyok a Topcoat-tal, és biztosan fogok még rendelni Önöktől!
Iulia N. – 01.12.2022
(5/5 csillagok)
A termékek pontosan olyanok, mint a képen. Jó minőségű termékek és nagyon jó áron. A rendelésem gyorsan megérkezett, a termékek szépen be vannak csomagolva, elégedett vagyok!
Debora B. – 30.11.2022
(5/5 csillagok)
Nagyon elégedett vagyok a kapott termékekkel, a színek is látványosak. Pontosan úgy, mint a honlapon! Nagyon ajánlom a Venalisa körömlakkokat, és a lehető leghamarabb biztosan visszatérek egy új rendeléssel.
Denisa-Ionela P. – 19.11.2022
További vélemények