VÁMMENTES – A rendelések vámmentesek, és közvetlenül a házhoz szállítjuk!
Topcoat

Hírek az alapvető gélekről és bevonatokról

A félig állandó manikűrhöz nélkülözhetetlen! Az alapbevonat növeli az alapok vagy gél tapadását, és megfelelően előkészített körömre felvitelkor tökéletes tapadást és tartós munkát biztosít. A félig állandó körömlakknak, gélnek és akrilnak szánt Top Coat tartós ellenállást és fényt nyújt, amely az idő múlásával nem halványul el. Védi a színeket a sárgulás ellen, és nem színezi el a színeket (a bevonás után a fekete nem válik sötétkékké).

A zsírtalanító megoldások újdonságai

Professzionális köröm zsírtalanító szerek, amelyek hatékonyan eltávolítják az összes zsírt a köröm felületéről és a hegyekről. ACID vagy NEM-ACID alapozók, amelyek növelik az alkalmazott gél vagy félig állandó körömlakk tapadását.

Hírek a félig állandó körömlakkokról

A Makear és a Venalisa termékeket szakembereknek szánják. Kollekcióinkban szép pasztelleket és élénk színeket talál, amelyek árnyékukat megőrzik, és hetekig tartanak a körmödön. A Makear márkanevet nemzetközileg elismerték a gél tartóssága, a nyomokat nem hagyó színek, a tökéletesen kontúrozott ecset és a fedélen a végső árnyalat valóságát tükröző szín.