VÁMMENTES – A rendelések vámmentesek, és közvetlenül a házhoz szállítjuk!
Topcoat

Félpermanens körömlakk zárak

A Makear és a Venalisa termékeket szakembereknek szánják. Kollekcióinkban szép pasztelleket és élénk színeket talál, amelyek árnyékukat megőrzik, és hetekig tartanak a körmödön. A Makear márkanevet nemzetközileg elismerték a gél tartóssága, a nyomokat nem hagyó színek, a tökéletesen kontúrozott ecset és a fedélen a végső árnyalat valóságát tükröző szín.

Liquidations Base gélek és fedés

A félig állandó manikűrhöz nélkülözhetetlen! Az alapbevonat növeli az alapok vagy gél tapadását, és megfelelően előkészített körömre felvitelkor tökéletes tapadást és tartós munkát biztosít. A félig állandó körömlakknak, gélnek és akrilnak szánt Top Coat tartós ellenállást és fényt nyújt, amely az idő múlásával nem halványul el. Védi a színeket a sárgulás ellen, és nem színezi el a színeket (a bevonás után a fekete nem válik sötétkékké).

Felszámolások Színes gélek

Ideális UV-festék a fejlett mikrográfoláshoz és az egyszerű NailArt-hoz egyaránt. Kontúrokra, árnyékokra, árnyékokra és dísztárgyakra tökéletes. Ez egy diszperziós réteggel rendelkezik, és a dekorációk fölé egy felső réteget ajánlunk.

Folyadékok Pigmentek

Felszámolások Zsírtalanító megoldások

Professzionális köröm zsírtalanító szerek, amelyek hatékonyan eltávolítják az összes zsírt a köröm felületéről és a hegyekről. ACID vagy NEM-ACID alapozók, amelyek növelik az alkalmazott gél vagy félig állandó körömlakk tapadását.

Hézageltávolító megoldások

A félig állandó manikűr eltávolításához a legjobb minőségű tiszta kozmetikai aceton szükséges.

Clearance Fóliák

A transzferfóliát a köröm teljes felületének lefedésére vagy a Nail Art egyedi mintáinak létrehozására használják. A fólia csak azon a területen marad, ahol a fóliákhoz való speciális ragasztót felvitték.

Clearance Dies

A formákat a körömbélyegzővel együtt használjuk! Eltávolítja az átlátszó fóliát, amely megvédi a formát a karcolásoktól. Vigye fel a bélyegzselét a forma felületére, a kívánt mintára. Kaparóval távolítsa el - gyors mozdulattal - a felesleges gélt a formából. Nyomja meg a bélyeget a formán a modell másolásához, majd vigye fel enyhe gördülő mozdulattal a bélyeget a körömre.

Tisztítószerszámok és tartozékok

Professzionális kiegészítők manikűrhöz és pedikűrhöz: reszelők, paletták, építési sablonok, mágneses ceruzák a Cat Eye effektushoz, Swarovski kristályok, védőpárnák és LED / UV lámpák.

SHEMAX porszívók felszámolása

A SHEMAX professzionális porszívók 6 évig garantálják a folyamatos működését! A felhasznált anyagok minősége és a gyártási folyamat során fordított különös figyelem biztosítja a tökéletes porgyűjtést, amely a körmök gél- vagy akrilrétegeinek eltávolítása során keletkezik.

Felszámolási készletek

Az új VENALISA VIP3 kollekció hivatalos Romániában! 60 új árnyalat várja, hogy felfedezze őket, kizárólag a www.topcoat.ro oldalon

Akril clearance

A Dipping Powder egy akril púder, melynek száradása nem igényel UV lámpát, és könnyebb, mint a félig tartós körömlakk vagy gél! Az akrilporos manikűr készítése is rendkívül egyszerű, és 4 egyszerű lépésből áll: az alap felhelyezése, a köröm behelyezése a púderbe, az ecsettel töröljük le a felesleges púdert, alkalmazzuk a púderaktivátort, majd lezárjuk.

Clearance Dekorációk

A körömlakkok segítségével nagyszerű manikűrt készíthet! Egyenként, menetes dobozba csomagolva szállítjuk őket (csipesszel vagy bambuszrúddal) az egész körömre vagy különféle modellekben.